Gedurende de week leef je je dagelijkse leven, werk, sporten, etentjes, huishouden: het is je leven aan de oppervlakte. Daaronder zit meer.

Zes weken lang, vanaf 10 oktober iedere donderdagavond, gaan we met een groep vrouwen die diepere laag verkennen. Daar vind je alles wat wezenlijk voor je is. Je maakt er contact met je ‘innerlijk weten’, je passie en zielsverlangens, en je ervaart een diepe verbondenheid met alles om je heen. Zo krijgt ook je leven aan de oppervlakte meer betekenis en ervaar je een basisgevoel dat alles ‘goed’ is.

We verkennen deze diepte door middel van meditaties, visualisaties, energetisch lichaamswerk en rituelen. Door meditatie word je de observator van je emoties en gedachtes en identificeer je je er steeds minder mee. Het leidt tot meer zelfbewustzijn en helpt richting en betekenis aan je leven te geven. Visualisaties helpen je bij het doorgronden van de onderbewustzijn en het bereiken van je doelen. Energetisch lichaamswerk, en in het bijzonder de verbonden adem, kan er voor zorgen dat je levensenergie weer volledig gaat stromen door het integreren van emotionele blokkades. Je voelt je meer ‘levend’ en dichter bij wie je in wezen bent. Een ritueel is eigenlijk niet meer dan een symbolische handeling die een belangrijke stap of moment in je leven bevestigd en bekrachtigd. Het is alsof een beslissing zich beter in je systeem vasthecht en het Universum er daarom beter naar luistert.

Heb jij ook een verlangen naar een diepere verbinding met jezelf, met anderen, en alles om je heen? Wil je nieuwe energie en inspiratie opdoen voor je leven? Luister dan naar die behoefte en creëer de ruimte en tijd om regelmatig contact te maken met de diepte in jezelf.

Datum

Donderdagavond van 19:00 – 21:00 op 10, 17 en 31 oktober en 7, 14 en 21 november 2013.

Let op: op donderdag 24 oktober is er geen les in verband met de herfstvakantie.

Plaats

De locatie is de bijzondere theaterzaal van Mr. Image Theatre op de Eerste Nassaustraat 7 in Amsterdam, goed te bereiken met het openbaar vervoer. De auto kun je voor de deur (betaald) parkeren.