Ik vond het een heel inspirerend weekend, met een ideale combinatie van oefeningen, die me direct naar mijn kern brachten, met de ontspanning van de yoga en de fantastische keuken van Het volle leven. Zo goed, hoe je bij iedereen ziet wat die persoon nodig heeft om een laagje dieper te komen.

Voor mijzelf heeft het me nog dichter bij mijn droom gebracht. Een bevestiging van dingen waar ik nog onzeker over was en dat geeft mij weer het vertrouwen om die droom ook echt te gaan realiseren. Het ritueel van zaterdagavond was voor mij dan ook een fantastische manier om mijn wens te uiten.

Dank je wel voor de inspiratie die je bent. – Linda

Ik wil je graag laten weten dat ik een heel goed gevoel over het weekend heb. En dan heb ik het niet alleen over de fijne plek en liefdevolle eten. Fijn dat je zo zorgvuldig bent en de oefeningen zo aandachtig begeleid. Je hebt een distantie zonder afstandelijk te zijn en een betrokkenheid zonder over grenzen te gaan is mijn beleving en dat gaf mij de ruimte en veiligheid op zelfonderzoek uit te gaan waarvoor ik ook gekomen was. – Liesbeth

Ik kijk met een supergoed gevoel terug op het weekend. Heb het echt als een verrijking en inspiratie ervaren. We konden allemaal een eigen proces volgen, maar ook zonder dat er teveel werd verwacht elkaar volgen, steunen en aanmoedigen. De oefeningen heb ik eigenlijk allemaal als heel erg waardevol ervaren. Voor mij hebben met name de stembevrijding en de transdans heeft veel opgeleverd, al was de opbouw met de meditaties en tekeningen ook erg goed. Fijn dat er tijdens het weekend regelmatig ook tijd voor jezelf was. – Sandra

Weekend voor persoonlijke groei & bloei

Dit ontspannen weekend is helemaal gericht op het opdoen van nieuwe energie, genieten van alles wat de lente te bieden heeft en gebruik maken van die stroom om ook je eigen leven tot bloei te brengen. Laat de drukte van je leven achter je en sta stil bij je wensen en verlangens voor het komende seizoen. Niet alleen door erover na te denken, maar vooral door te gaan voelen wat nou echt belangrijk voor je is. En ‘aan den lijve’ te ervaren hoe heerlijk het is als je je helemaal weet te verbinden met je eigen levenskracht.

Programma

Alles is erop gericht om jouw (lichaams)bewustzijn te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je met nieuwe energie en inspiratie weer terugkomt! We beginnen de dag met een yogales. Na het ontbijt vervolgen we met lichaamswerk en natuurcoaching in groepsverband met een pauze voor de lunch. Er is in ook tijd voor jezelf ingebouwd zodat je ervaringen kunt laten bezinken.

Start op vrijdag 9 mei

Je kunt aankomen tussen 12:00 en 16:30: we raden je aan om er zo vroeg mogelijk te zijn, zodat je alvast kunt beginnen met genieten van de prachtige omgeving. Het programma start om 17:00.

Afsluiting op zondag 11 mei

Op zondag loopt het programma tot 17:00. Na de gezamenlijke afsluiting gaan we allemaal weer huiswaarts. Mocht je er nog een nachtje in de herberg aan vast willen plakken dan kan dat natuurlijk: neem hiervoor contact op met info@hetvolleleven.com.

Datum

9 t/m 11 mei 2014.

Plaats

In Herberg Het Volle Leven voel je de harmonie met de natuur. Zodra je aankomt voel je de drukte al van je afglijden. Je ademt diep en voelt een soort levendige rust. Het is prachtig gelegen aan de rand van het nationale park Drents-Friese; vanaf het terrein loop je zo het bos in. De ideale plek om de lente eens helemaal in je op te nemen!

Het Volle Leven is een kleinschalig pension, met liefde opgezet en dat is voelbaar. Persoonlijke aandacht en oog voor detail zie je overal terug, van de mooie tweepersoons kamers tot de lichte groepsruimte waar we in zullen werken. Ook zal er gedurende het weekend heel gezond en toch bourgondisch voor ons worden gekookt door de eigenaresse van Het Volle Leven. Haar maaltijden weerspiegelen ook de liefde voor de natuur; ze zijn helemaal vegetarisch en biologisch, met groenten uit eigen moestuin. Voor meer informatie over de locatie kun je terecht op www.hetvolleleven.com.