In Zeewolde, op natuurkampeerterrein de Banken van Staatsbosbeheer, vindt op 31 augustus, 1 en 2 september 2012 de zesde editie van het Lorelei Festival plaats. Een festival voor en door vrouwen. Met workshops, massages, consulten, uitgebreide markt, culinaire verwennerij en meer, veel meer. Drie dagen lang hoef je niks en mag alles. Je wordt ondergedompeld in genieten, overvloed en verwennerij in samenzijn met honderden andere vrouwen. En wij bieden er bovendien een hele bijzondere workshop aan!

Samen met Praktijk Piekfijn heeft Invida Coaching een eigen tent op het festival, waar we workshops in adem- en lichaamswerk zullen geven. In een veilige sfeer word je begeleidt in diverse ademtechnieken waardoor je in contact komt met spanningen en vastgezette emoties in je lijf, zodat je ze kan uiten en daarna loslaten. Alles bespreken en beredeneren is niet nodig, de daadwerkelijke verandering vindt plaats door de hogere trilling die ontstaat in je lichaam door op deze manier te ademen.

Naast de (gratis) ademworkshops in een kleine groep, kun je in onze tent ook terecht voor een persoonlijke sessie. Tijdens een privé-consult ga je dieper in op een -voor jou- belangrijke kwestie en Marieke of Selena begeleiden je met behulp van verschillende vormen van ademen en energetisch lichaamswerk.

Wil je kennis maken met de kracht van je adem en de transformatiekracht van je lijf, kom dan op Lorelei naar onze ademtent!

Datum

31 augustus t/m 2 september 2012.

Plaats

Natuurkampeerterrein de Banken in Zeewolde, Flevoland.