De Art of Life week was voor mij verlichtend en enerverend. Het heeft mij duidelijkheid gebracht en richting gegeven… Als coach was je erg aangenaam. Je energie was erg fijn en je hebt alles tot in de puntjes verzorgd. Complimenten daarvoor!. – Wing

Ik heb de Art of Live week ervaren als een heel mooi cadeau. Ik heb genoten van het afwisselende programma, de leuke groep, het lekkere eten en de prachtige omgeving. Als coach heb ik jou heel positief ervaren. Warm, open en heel deskundig. Ik heb weer een schilletje van mijn ui kunnen afpellen en ben weer wat dichter bij mijn essentie gekomen en dat doet me nog steeds goed. En dat ervaar ik als nog wel het meest bijzondere, dat het doorwerkt in je dagelijks leven. Ik voel me lichter, blijer… – Hetty

Tijdens de Art of Life Week ga je onder professionele begeleiding onderzoeken op welke wijze je meer geluk in je leven kunt brengen. Je neemt jezelf onder de loep: Hoe sta ik ervoor? Wat wil ik anders? Wat zijn mijn natuurtalenten? Hoe laat ik mijn diepste wensen in vervulling gaan? Hierbij ligt de focus op het ontdekken van je diepere drijfveren, passie, zielsverlangens en de concrete vertaling naar je dagelijks leven.

Programma

In het weekend kun je rustig aankomen, kennis maken met je groepsgenoten en alvast genieten van de prachtige omgeving. Van maandag tot en met vrijdag is er steeds in de ochtend een groepsprogramma en heb je de middag vrij. Voor alle maaltijden wordt gezorgd.

  • In de ochtend is er gevarieerd groepsprogramma; theoretische uitleg wordt gecombineerd met zelf ervaren. Hoofd en hart worden allebei aan het werk gezet! We gaan kijken naar thema’s als zelfvertrouwen, kernkwaliteiten, loopbaan, relaties en zingeving. Door technieken zoals visualisaties en energetisch lichaamswerk wordt je uitgenodigd om diepere, wellicht tot dan toe onvermoede lagen in jezelf te ontdekken. Dit helpt je bij het vinden van je eigen antwoorden op levensvragen.
  • In de middag is er vooral ruimte om te genieten van de prachtige natuur en het zwembad of om een uitstapje te maken naar het dorp of strand. Daarnaast wordt er voor iedere deelnemer een individuele coachingsessie ingeroosterd waarin persoonlijke thema’s kunnen worden uitgediept.
Datum

12 t/m 19 mei 2012.

Plaats

De locatie is Monte Rosa in het zuidwesten van de Algarve, Portugal. Accommodatie is op basis van gedeeld logies en inclusief maaltijden (ontbijtbuffet, lunchpakket, driegangendiner incl. wijn). Voor meer informatie en foto’s van de accommodatie kun je terecht op de website van Monte Rosa.