Als mens ben je meer dan een wandelend hoofd; je lichaam is je thuis, je voertuig in deze wereld en een net zo belangrijk onderdeel van wie je bent als je geest dat is. Het contact herstellen met je lijf is dan ook een krachtig middel om meer balans te vinden en toegang te krijgen tot je eigen-wijsheid. Het liegt nooit, is heel concreet voelbaar en als je ernaar leert luisteren is het een waardevol kompas voor alle mogelijke situaties in je leven. Antwoorden hoef je dan niet te zoeken; ze zijn er.

Als lichaamsgericht coach begeleid ik je om die verbinding tussen je lichaam en je hoofd te versterken. Meer informatie over enkele methodes die ik daarbij gebruik vind je hieronder. Ben je benieuwd wat lichaamsgerichte coaching voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag voor een gratis intakegesprek. Dit is geheel vrijblijvend en bedoeld om samen te kijken of ik de juiste coach voor jou ben.

Mogelijke doelen

  • Meer energie
  • Balans tussen denken en voelen
  • Verhoogd zelfvertrouwen
  • Werk waar je blij van wordt
  • Meer genieten van het leven
  • Jezelf zijn in het contact met de ander
  • Vitaliteit van lichaam en geest
Tarief

Voor individuele coaching is mijn tarief 70 euro per uur exclusief BTW.

Soms kun je dat via je werkgever vergoed krijgen; bijvoorbeeld in het kader van loopbaancoaching of begeleiding bij burn-out (ter voorkoming van/herstel na). Als je zelfstandige bent, dan kun je het aftrekken van de belasting.

De tarieven voor workshops, trainingen en retraites vind je bij de betreffende activiteiten.

Cliënten aan het woord

Energetisch lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk is een holistische methode voor persoonlijke ontwikkeling en heling die uitgaat van de eenheid tussen lichaam en geest.

Lees meer

Mindfulness

Mindfulness is een manier om aandacht te geven, bewust, in dit moment, zonder oordeel.

Lees meer

Ademcoaching

Het doel van coaching via de ademhaling is dat je ademhaling vrij wordt, dat wil zeggen dat je levensenergie weer vrij stroomt.

Lees meer

Systemisch werk

Systemisch werk is een krachtige, transformerende techniek die het zelfbewustzijn verhoogt en die je meer keuzes en zodoende balans geeft in jezelf en in je leven.

Lees meer